TEAM LEADER / CHEF D’EQUIPE - MOESKROEN

Word jij onze nieuwe collega?

TEAM LEADER / CHEF D’EQUIPE - MOESKROEN

Word jij onze nieuwe collega?

Ons verhaal

Boulangerie de France maakt deel uit van Diversi Foods, een ondernemend familiebedrijf met meer dan 1500 werknemers en acht productielocaties in vijf EU-landen.
Van bij de start in 1989 zorgt Diversi Foods voor gebruiksgemak en een heerlijke smaakbeleving. Diversi Foods groeide sterk en vormt nu samen met Wolf ButterBack een van de grotere internationale spelers in bake-off bakkerijproducten, onder de vleugels van de Martin Braun Gruppe. Het huidige aanbod is uitgebreid en gevarieerd, met premium brood, stokbroden, broodjes, hartige snacks, viennoiserie en desserts.

Voor onze bestaande productielijnen zoeken wij:

TEAM LEADER / CHEF D’EQUIPE

 

Jouw job

Als team leader sta je in voor het vlot verloop van het totale productieproces t/m de verpakking. Je begeleidt op een autonome wijze jouw teamleden en stuurt bij waar nodig. Je controleert de pro-ductieprocedures, doet verbetervoorstellen en brieft bij shiftwissel jouw collega-team leader.

Samen met je team zorg je ervoor dat een kwalitatief eindproduct wordt afgeleverd conform de productspecificaties. Je respecteert de kwaliteits- en hygiëne normen en je zorgt ervoor dat je teamleden deze ook respecteren.

Het behalen van productietargets en jouw team naar een hoger level brengen, geven jou voldoening. Je detecteert talenten en opleidingsbehoeften. Je coacht je team en leidt nieuwe medewerkers op. Je weet de juiste persoon te plaatsen op de juiste plaats.

 

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Je hebt een minimum diploma ASO of TSO (hoger secundair onderwijs) en enkele jaren ervaring in een gelijkwaardige functie.

Voel jij je een vis in het water in een sterk geautomatiseerde productieomgeving? Ben je van nature een leider (situationeel) en haal je voldoening uit het organiseren, coachen en aansturen van een team?

Je spreekt Nederlands en hebt een zeer goede kennis van het Frans.

Deze familiale firma die deel uit maakt van een grotere groep, biedt een stabiele werkomgeving met interne opleidingsmogelijkheden. 

Interesse?

Stuur dan je cv naar RH@boulangeriedefrance.com

XANDO

zelfverdediging vrouwen